آموزش عیب یابی آیفون تصویری

عیب یابی آیفون تصویری

عیب یابی آیفون تصویری یک مقوله جدید است. مقوله ای که در همین چند سال اخیر همراه با رشد و توسعه این نوع از آیفون ها بازار داغی پیدا کرده اند. به این ترتیب اگر می خواهید در صنعت برق ساختمان این روز های جوامع انسانی شغلی داشته باشید، ضرورت دارد تا سر رشته کاملی از نحوه عیب یابی آیفون تصویری کسب کنید. ما در این مقاله می خواهیم تا شما را همراه با کلیاتی چند از اصول عیب یابی در آیفون تصویری نماییم.

اگر همچنان علاقمند هستید تا این فضا را به شکلی حرفه ای تر دنبال کنید، لازم است تا آموزش های مرتبط بااین موضوع را بگذرانید و یا آنکه همراه با استفاده از مقالات کالنجی مانند عیب یابی آیفون صوتی  خودتان را آگاه سازید. با تمام این تفاصیل می توان کلیاتی از رفع اشکال آیفون تصویری تابا و یا هر برند متعارف دیگری را به شرح زیر تدوین نمود.

عیب های متداول در عیب یابی آیفون تصویری

آیفون تصویری سوت می کشد

اگر آیفون تصویری شما سوت می کشد دلایل متعددی دارد که در مقاله ۱۲ علت سوت کشیدن آیفون به صورت مفصل این مشکل را بررسی کردیم.

آیفون تصویری خاموش است

در گام اول می خواهیم سراغ عیب های ساده ای باشیم. مانند خاموشی سیستم که در عیب یابی آیفون تصویری الکتروپیک ۱۲۸۶ و یا دیگر برند ها اتفاق می افتد. نیازی نیست تا با هر خاموش شدنی در تکاپوی یک قطعه سوخته و یا معیوب باشید. با احتمال بالا سیستم شما فاقد برق شده است. برای رفع چنین مواردی در عیب یابی آیفون تصویری قبل از هر اقدامی از سلامت کامل خط تغذیه سیستم مطمئن شوید. حضور فعال منبع تغذیه تا سلامت اتصالات تغذیه و همچنین رسیدن عاری از عیب سطح ولتاژ به پشت پنل و یا گوشی از جمله مواردی است که باید چک شوند.

درب باز کن ها عمل نمی کنند

از جمله عیب های رایج در آیفون های تصویری و صوتی آن است که درب ساختمان از طریق گوشی ها باز نمی شود. در عیب یابی آیفون تصویری سیماران و یا تکنوتل و هر برند دیگری برای این عیب چندان فرقی ندارد. در نهایت لازم است تا کار را از قفل درب آغاز کنید. البته اگر همه واحد ها چنین مشکلی دارند به احتمال بالا ایراد از تامین برق قفل و یا خود قفل درب می باشد. در غیر این صورت لازم است تا در تمام واحد ها از سلامت اتصال سیم های F و E اطمینان حاصل کنید.

صدایی از جانب پنل منتقل نمی شود

وقتی در یکی از واحد ها صدای پنل را ندارید منطقی است که باید در سلامت گوشی و یا اتصالات همان واحد دنبال عیب باشید؛ اما اگر برای تمام واحد ها صدای پنل منتقل نمی شود، لازم است تا عیب را در خود پنل جستجو کنید. این یک نگرش کلی در عیب یابی آیفون تصویری با وقوع چنین عیبی است؛ اما در موارد عادی، قطع سیم A باعث بروز این مشکل می شود. از سوی دیگر ایجاد اشکال در میکرفون و یا یونیت صوت پنل نیز می تواند در خلق این عیب تاثیرگذار باشد.

صدایی از داخل به سمت پنل منتقل نمی شود

در عیب یابی آیفون تصویری الکتروپیک مدل ۱۲۸۶و یا هر برند مطرح دیگری این عیب را متوجه اتصال سیم B می دانند. سیم مذکور وظیفه برگشت صدا را از داخل واحد ها تا پای پنل را دارد. غالبا در موارد جزئی، مثلا قطع صدای یک واحد خاص است که باید اتصال کلی سیم B را دنبال کنیم؛ اما اگر برای تمام ساختمان چنین عیبی وجود دارد، خرابی در بلندگو و یا یونیت صوت نیز می تواند دلیل بر عیب مذکور باشد.

زنگ واحد ها نمی خورد

یکی دیگر از عیب های رایج در عیب یابی آیفون تصویری آن است که در هیچ یک از گوشی های موجود در داخل واحد ها زنگی به صدا در نمی آید. منطقی است که بپذیریم این ماجرا یک عیب کلی است. سیم نمره D در خروجی تغذیه و یونیت برای زنگ واحد ها تنظیم شده است. لذا منطقی است که در اثر بروز چنین عیبی در گام اول بخواهیم تا سلامت اتصال سیم نمره D را چک کنیم. این مقوله در عیب یابی آیفون تصویری تابا و یا هر برند دیگری کاملا مشترک است.

صدای پنل برای یک گوشی خاص قطع می باشد

در نظر داشته باشید که تمام اتصالات در آیفون تصویری چیزی کاملا متفاوت از نمونه های صوتی است. در آیفون تصویری قاعده طراحی در شبکه سازی اجزای سیستم است. لذا در صورت نبود امکانی در یک گوشی احتمالا خود گوشی عیب پیدا کرده است. مانند اشکال مذکور در عیب یابی آیفون تصویری که می توان آن را در خرابی بلندگوی گوشی و یا خرابی در برد الکترونیک گوشی مذکور پیدا کرد.

صدایی از یک گوشی به سمت پنل نمی رود

به مانند مورد قبلی در عیب یابی آیفون تصویری این ایراد نیز قاعدتا متوجه خود گوشی خواهد شد. به این ترتیب با احتمال بالا میکروفن گوشی مذکور و یا برد الکترونیکی در آن گوشی دچار عیب هستند.

آنچه در تمام عیب های مطرح شده قید شد، نمونه هایی از موارد بسیار رایج در عیب یابی آیفون تصویری می باشند. عیب هایی که غالبا مشترک با نمونه های صوتی نیز هستند؛ اما در آیفون تصویری با برخی عیب های خاص و یا مخصوص به این سیستم ها نیز مواجه هستیم. لذا ضرورت دارد تا در باب این موارد همراه با عیب یابی آیفون تصویری نیز نمونه هایی چند را بیان کنیم.

عیب ها ناشی از اختلالات سیستمی در عیب یابی آیفون تصویری

تاکنون با برخی از عیب ها آشنا شدید که به هر ترتیبی همراه با قطعی در اتصالی و یا خرابی در قطعه ای حاصل می شوند. رفع چنین مشکلاتی در عیب یابی آیفون تصویری عموما عاری از دردسر خاصی می باشند؛ اما در مقابل عیب هایی نیز هستند که با وجود سلامت کامل آیفون تصویری و تمام اتصالات در بطن سیستم حضور دارند، مانند انواع نویز ها. رفع چنین مواردی در عيب یابی آیفون تصویری اندکی پیچیده تر از نمونه های قبلی است. چرا که با عیبی مواجه هستیم که پیدا کردن منشا آن اندکی چالش برانگیز خواهد بود. نمونه هایی چند از چنین عیب هایی را در موارد زیر بیان کرده ایم.

تصویر در آیفون موج دار است

این عیب یک ماجرای رایج در انتهای نصب انواع آیفون تصویری می باشد. از عیب یابی آیفون تصویری تکنوتل تا تابا و حتی الکتروپیک بار ها و بار ها با چنین مشکلی مواجه خواهید شد. دلیل آن هم یک موضوع خیلی ساده است. یک جریان قوی برق بر سیم انتقال تصویر شما نویز می اندازد. غالبا در سیم کشی آیفون تصویری چاره ای جز این نیست که بخواهیم سیم ها را از محل عبور کابل های برق انتقال دهیم. رعایت برخی نکات اصولی مانع از تاثیر جریان برق و ایجاد نویز خواهد شد؛ اما در موارد بسیاری عدم رعایت اصول قید شده و نزدیکی طولانی یک کابل برق همراه با سیستم آیفون تصویری است که این موج ها را در تصویر نهایی حاصل می آورد. در مواردی که همه چیز خوب است و سال ها از نصب ایفون تصویری گذشته است و حضور یک کابل برق مزاحم در اطراف سیم های آیفون تصویری یک موضوع محال است؛ اما به یکباره تمام تصاویر در کل سیستم دچار موج می شوند، در چنین زمانی لازم است تا عیب را در خود سیستم جستجو کنیم. مانند نشتی خازن در برد تغذیه آیفون صوتی که از جمله موارد رایج در بروز این اختلال است.

صدا در تمام واحد ها نویز دارد

به مانند آنچه در باب نویز تصویر گفتیم، برای نویز صدا نیز احتمال حضور نامطلوب یک کابل برق بسیار بالا می باشد. در عیب یابی آیفون تصویری همواره باید متوجه حضور پررنگ این کابل های برق مزاحم باشید و تا می توانید محل قرارگیری آنها را از کنار اتصالات آیفون تصویری دور سازید. البته عیب مذکور می تواند از طریق مواردی مانند اشکال در میکروفن پنل و قطعی در سیم شماره ۲ نیز حاصل شود.

رفع مشکل در عیب یابی آیفون تصویری

سوت کشیدن پنل

در عیب یابی آیفون تصویری هرگز همراه با عیب هایی مانند سوت کشیدن پنل و یا گوشی سراغ اتصالات نروید. این یک عیب ساده ناشی از میکروفن پنل و یا گوشی می باشد. مثلا ممکن است میکروفن از جای خود خارج شده باشد و یا آنکه در محل استقرار خود شل است. هر گونه عدم استقرار مستحکم برای میکروفن باعث پیدا شدن این سوت ها در خروجی پنل و یا گوشی خواهد شد.

مادامیکه ارتباط صوتی هست، تصویری وجود ندارد

در عیب هایی این چنینی مانند تصویر نداشتن آیفون تصویری قبل از هر چیز لازم است تا متوجه باشید که در طراحی آیفون صوتی انتقال صدا چیزی متفاوت از انتقال تصویر می باشد. لذا ممکن است در عیب یابی آیفون تصویری با مواردی مواجه شوید که صدا هست و تصویری وجود ندارد. این عیب یا بر اثر قطع سیم شماره ۴ حاصل شده است و یا آنکه دوربین در پنل مقابل درب خراب است.

وجود برفک و یا حضور خطوط عمودی در تصویر

این عیب به طور کلی از وجود مشکل در دوربین پنل حادث شده است. غالبا عملکرد ناقص دوربین است که باعث چنین اختلالی است.

کیفیت تصویر در تمام واحد ها پایین است

یکی از عمده مشکلات در آیفون تصویری که غالبا نارضایتی ساکنین را به دنبال خواهد داشت، افت کیفیت در تصویر آمده در صفحه نمایش گوشی می باشد. غالبا سیم کشی های قدیمی دلیل این عیب هستند؛ اما اگر در نصب آیفون تصویری برای تعداد واحد ها بیش از ۴ عدد همراه با یک سوئیچر تک باشید، احتمال آنکه با چنین مشکلی مواجه شوید بسیار زیاد است.

اغتشاش در تصویر در لحظه باز شدن درب

این اغتشاش در عیب یابی آیفون تصویری بر اثر نحوه سیم کشی اشتباه حاصل می شود. به این ترتیب که اگر در سیم بندی آیفون تصویری از خروجی DS به جای خروجی AC برای قفل و لامپ های پنل استفاده شود، این اشکال رخ خواهد داد.

عیب هایی که متوجه مانیتور گوشی های داخل واحد ها هستند

بسیاری از موارد در آیفون تصویری متوجه عيب گوشی های نصب شده در واحد ها است. غالب این عیب ها نیز به نوعی همراه با عملکرد ناقص مانیتور می باشد. مانند خاموشی مانیتور که ممکن است از سوختن تغذیه آن ناشی شده باشد و یا خاموش نشدن مانیتور بعد از ۹۰ ثانیه که اشکالی آمده از جانب برد مانیتور می باشد.

دیگر عیب هایی که به شکل موردی در حین کارکرد یک آیفون تصویری وجود دارند، موارد بسیار زیادی را شامل می شوند. مواردی مانند باز نکردن درب مادامیکه صدا و تصویر در مانیتور خوب است. چنین عیبی می تواند خیلی ساده همراه با خرابی و یا گیر کردن شاسی درب باز کن باشد.

بدون نظر

نظر خود را بنویسید

* ایمیل شما منتشر نخواهد شد.